Consultoria

Projectes d’economia circular

Els nostres projectes els plantegem sempre des de la vessant més pràctica per garantir que siguin una eina útil per al desenvolupament sostenible de les entitats i les organitzacions per les qui treballem.

Afrontem els projectes amb grups pluridisciplinaris de persones molt especialitzades en àmbits molt diversos, crítiques, en constant formació i amb una missió compartida: donar resposta als nous reptes en matèria d’economia circular i descarbonització.

Consultoria i assessorament de projectes RRID

Recollida de residus
amb identificació

Sabem que implantar un model RRID implica un canvi d’enfocament respecte els serveis més tradicionals sense identificació. El servei de recollida passa a ser una peça més d’un engranatge molt complex que ha d’acabar materialitzant-se amb un sistema de fiscalitat individualitzada.

Per afrontar aquests projectes tenim configuració d’equips molt específica i amb una àmplia experiència que aborda tots els aspectes relatius al procés i que garanteix la traçabilitat dels residus i l’òptima gestió de les dades.

Més informació ⟶ Sílvia Bassas

Planificació i desenvolupament de projectes de circularitat i gestió de residus

Treballem per fer possible un canvi del model de consum que implica la minimització de producte d’un sol ús i la compra innecessària de nous productes, amb projectes efectius, d’innovació i d’alta eficiència vinculats a la prevenció i la reutilització.

Teixim sinèrgies entre el públic i el privat per fer possible aquest canvi i acompanyar-los en els nous reptes i les noves estratègies.

Més informació ⟶ Albert Savín

Suport en contractació de serveis i redacció de plecs

Qualsevol canvi de model o nova incorporació de serveis requereix d’un estudi de viabilitat molt acurat que n’analitzi i en determini la viabilitat i serveixi de base per a l’òptim desenvolupament.

Per fer front a aquests projectes tenim un equip amb un alt nivell d’especialització, tant tècnic, com jurídic i economico-financer, que incorpora una anàlisi multifactorial cartogràfica i territorial (GIS) i el càlcul de la petjada de carboni i que son una garantia per afrontar els estudis previs i els processos de licitació o internalització de serveis.

Més informació ⟶ Albert Savín

Fiscalitat i pagament per generació

Qualsevol model RRID ha de culminar en un sistema de pagament per generació per assegurar-se l’alta eficiència, on els usuaris del servei disposin d’una taxa que diferenciï la generació i el comportament de l’objecte tributari.

Entenem el sistema de pagament per generació com quelcom complex que va més enllà d’un estudi i la redacció de les ordenances. Per això afrontem aquests projectes com un servei que inclou la verificació i el seguiment de l’ús de la tecnologia, l’òptim manteniment de bdd i la garantia d’una comunicació bidireccional efectiva i l’actualització anual de conceptes i imports.

Més informació ⟶ Patrícia Martín

Anàlisi big data, estandardització i visualització de dades

La tecnologia no té sentit si no es disposa de la capacitat d’anàlisi i interpretació de les dades. Des de Spora hem desenvolupat un sistema propi d’informes i càlcul d’indicadors, on incorporem la cartografia de resultats per facilitar-ne la visualització i que ens permet identificar oportunitats i millores.

Més informació ⟶ Silvia Bassas

Auditories, seguiments i inspeccions

L’experiència acumulada d’aquests anys ens ha permès en les auditories, seguiments i inspeccions desenvolupar una metodologia pròpia acompanyada d’eines digitals per garantir la màxima eficiència i utilitat de totes les tasques d’inspecció amb interacció constant i directe sobre el territori i amb una comunicació bidireccional, factors clau per a la identificació i la resolució del problemes i incidències.

Més informació ⟶ Silvia Bassas

Consultoria estratègica en sostenibilitat corporativa

Les empreses s’han d’adaptar als nou requeriments i als nous reptes de futur i posicionar-se en matèria de sostenibilitat. Aquests projectes els afrontem des d’una vessant tècnica però també donant-los una dimensió comunicativa per fer efectiu aquest posicionament.

Diagnosis i plans d’acció — Càlcul de la petjada corporativa de carboni i plans de descarbonització — Assessorament en economia circular — Definició de projectes estratègics i serveis diferencials — Transferència de tecnologia i coneixement.

Més informació ⟶ Patrícia Martín

D’acord. Em faig una idea del que feu, però vull veure tots els projectes.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, accepta l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits. Més informació i personalització   
Privacidad