Política de privacitat

1. Responsable

El Responsable del tractament de les dades recaptades per mitjà d’aquest Lloc web és:

  • SPORA CONSULTORIA I COMUNICACIÓ, S.L. (en endavant, “SPORA”)
  • Passeig dels Països Catalans, 158, C.P. 17190 – Salt (Girona).
  • spora@spora.es
2. Finalitats

Les dades personals de l’usuari d’aquest Lloc web es tractaran per a les següents finalitats:

Atendre sol·licituds d’informació i/o consultes efectuades per l’Usuari. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins a haver donat resposta a la sol·licitud d’informació i/o consulta i, després d’això, durant els terminis de conservació i de prescripció de responsabilitats legalment previstos. La base jurídica del tractament és: a) el consentiment de l’Usuari en cas que utilitzi el formulari de contacte existent en aquest Lloc web; o b) l’interès legítim de SPORA a donar una resposta a l’Usuari en cas que aquest no utilitzi aquest formulari (enviament de correus electrònics espontanis, trucades telefòniques, enviament de sol·licituds escrites per correu postal).

3. Destinataris

SPORA podrà comunicar les dades a Administracions Públiques per al compliment d’obligacions legals i a Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i/o els Jutjats i Tribunals que els requereixin en el marc d’una recerca, instrucció o procediment. També podrà comunicar les dades a les següents categories d’encarregats: Proveïdors de comunicacions electròniques, ofimàtica, hosting, housing, manteniment informàtic, gestoria, comptabilitat, auditoria, assessoria i representació legal. Alguns d’aquests encarregats poden estar situats fora de l’Espai Econòmic Europeu, i en aquest cas SPORA haurà adoptat prèviament les garanties adequades en matèria de protecció de dades.

4. Drets

Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició, així com retirar en qualsevol moment el consentiment sense que això afecti la licitud del tractament previ a la seva retirada, enviant la seva sol·licitud a SPORA, Passeig dels Països Catalans, 158, C.P. 17190 – Salt (Girona); o a l’adreça de correu electrònic spora@spora.es. En tot cas, els interessats tenen dret a presentar una reclamació davant la corresponent autoritat de control si ho estimen oportú.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, accepta l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits. Més informació i personalització   
Privacidad