Acte de celebració dels 20 anys d’Spora
16/10/2023
Spora consultoria i comunicació

El passat divendres 29 de setembre, vam commemorar els 20 anys d’Spora amb una magnífica festa.

La celebració va tenir lloc al conegut restaurant Nomo de Girona i va reunir no solament a clients, treballadores i col·laboradors, sinó també a aquelles persones que han estat fonamentals en aquesta trajectòria de dues dècades.

“Celebrem la petjada que hem deixat i la que no hem deixat.”

Sota el lema “Celebrem la petjada que hem deixat i la que no hem deixat”, vam invitar als nostres convidats a reflexionar sobre l’impacte mutu que hem tingut els uns amb els altres. A l’entrada, oferíem a cada assistent un missatge personalitzat que simbolitzava la petjada que ens havien deixat. I els animàvem a deixar-los-hi una nova petjada en forma de tatuatge (molts es van animar a fer-ho!). La música que ens ha acompanyat al llarg d’aquests 20 anys va ser la banda sonora perfecta per a la nit.

Ens va fer molta il·lusió comptar amb la presència de l’Hble. Sr. David Mascort i Subiranas, conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; Isaac Peraire, director de l’Agència de Residus de Catalunya; Elisabet Sánchez Sala, directora dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica a Girona; i Sergi Cot, regidor d’Acció Climàtica de l’Ajuntament de Girona.

Conseller David Mascort, Director Isaac Peraire, Directora Elisabet Sánchez i fundadors d'Spora

En la seva intervenció, el conseller Mascort va rememorar la seva col·laboració amb Spora durant el seu temps a l’Ajuntament de Vilablareix, describint-la com “una apassionant aventura d’aprenentatge i descobriment”.

Va ser evident durant la nit que l’expertesa, la passió i el compromís de l’equip d’Spora han estat clau en tots els projectes que hem abordat.

A més, com a toc d’originalitat, vam organitzar un Kahoot interactiu per a tots els convidats, amb preguntes relacionades amb la història, l’essència i els projectes d’Spora, posant a prova els seus coneixements sobre nosaltres.

Gràcies a tothom qui ens va acompanyar en aquesta celebració i per confiar en Spora durant aquests 20 anys. La vostra presència i suport han estat essencials per a nosaltres. Per molts anys!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, accepta l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits. Més informació i personalització   
Privacidad