A Spora, sabem el que funciona: WasteinProgress 2024
24/04/2024

Spora ha tornat a col·laborar per 6a vegada consecutiva com a secretaria tècnica del Fòrum WasteinProgress, i a més a més hi hem participat amb el nostre estand.

Aquest any, l’esdeveniment ens ha brindat l’oportunitat perfecta per a demostrar la nostra comprensió vers les necessitats del públic i la capacitat per a sorprendre’l de manera memorable.

L’any passat el nostre estand va destacar per oferir una dinàmica a partir de pregunta resposta sobre com Spora pot ajudar-vos a afrontar els canvis de model, i amb la qual es podien omplir pots de llaminadures a mesura que s’anaven responent les preguntes.

El repte

 

Sabem que un estand ple de llaminadures és insuperable i que aquest any tothom vindria pensant que en tornaria a trobar. Per això hem decidit tornar a jugar amb el públic visitant; com? Amb una cabina interactiva on calia escoltar un missatge pregravat amb uns auriculars abans de descobrir que amagava. I què amagava? Centenars de pots de llaminadures; perquè a “Spora sabem el que funciona”.

 

Spora, sabem el que funciona

La proposta ha estat molt ben acollida. Tots els visitants ens recordaven de l’edició anterior, se sentien identificats amb el missatge i n’arrancàvem un gran somriure quan descobrien el que amagava la cabina.

Una GoPro estratègicament situada ha anat capturant cada somriure i expressió de sorpresa, validant la nostra estratègia, que posteriorment hem presentat en l’InnovationLab.

Aquesta iniciativa reflecteix la filosofia d’SPORA. No es tracta de donar llaminadures, sinó d’entendre al nostre públic i crear una experiència memorable que els connecti emocionalment amb la nostra marca, generant record i notorietat.

Ens hem reafirmat en la nostra creença

Les idees simples i vivencials són les que funcionen i les que deixen una impressió perdurable. I això és el que apliquem en tots els projectes.

A SPORA, sabem detectar necessitats i afrontar cadascun dels reptes que se’ns presenta. En aquesta edició del Wasteinprogress 2024 hem demostrat que a Spora sabem el que funciona.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, accepta l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits. Més informació i personalització   
Privacidad