
Celebrem la petjada que hem deixat
i la que no hem deixat
Amb aquesta benvinguda hem volgut aturar-nos i agrair-vos la petjada que ens heu deixat.
A partir d’aquí comença la celebració!
🎉
Esperem fer-vos passar una molt bona estona i que no treballeu gaire! A veure si podeu no parlar de residus durant 5 hores.
Difícil? Ánims!
PROGRAMA
19.45 👋
Benviguda
Per part d’en Fredi i… ens fa especial il·lusió, el Conseller d’Acció Climàtica, alimentació i Agenda Rural, David Mascort, una persona molt important en els nostres 20 anys, ens dedicarà unes paraules.
20.00 🍽️
Sopar
🔥
CALENT
- Tori Kara Age
- Gyu Niku Gyoza
- Sukiyaki Croquette
- Maguro Taco
- Salmon Taco
- Heura No Tsukune Yaki
- Tako Yaki
- Ebi Gyoza (Pot contenir traces de fruits secs)
🧊
FRED
- Uramaki Salmon To Avocado
- Uramaki Ebi Tempura Maki
- Nigiri Butterfish
- Niriri Salmon
- Nigiri Aburi Salmon
- Nigiri Aguacate
- Temaki Toro No Temaki
🎂
POSTRES
- Variat de trufes japoneses
- Dorayaki
🥂
BEGUDES
- Vi — Naoyuki / Verdejo
- Aigua
- Cerveses
- Refrescs
21.30 💬
No parlaments
Ja sabeu que no som de gaires convencionalismes
22.00 🎵
A ballar!
Descarrega’t la playlist dels nostres vint anys. Les cançons que ens han deixat petjada des de 2003.
24.00 💃
Canviem de local i… Seguim la festa!
Anem cap al Lola’s. A bailar! 💃
I per matar el tema de la petjada… esperem que aquesta celebració ens deixi petjada al cor, però no al planeta.
Hem calculat la petjada de carboni d’aquest esdeveniment
🌍
tCO2eq
- Transport 29%
- Serveis, compres i materials 70%
- Residus 1%