PROJECTES
Dijous
Itinerari fluvial de La Muga
Recuperació de l'itinerari fluvial que unia els nuclis de Boadella i Les Escaules i senyalització dels punts d'interès.
Durant els últims anys Boadella i Les Escaules havia viscut d'esquenes al riu. Part del patrimoni lligat a La Muga s'havia abandonat i oblidat. Amb aquest projecte hem volgut recuperar i posar en valor el patrimoni natural, cultural i històric lligat al riu.
MÉS INFO
Dijous
Un tomb per Colera
Reedecubrim les seves valls recuperant antics itineraris.
El projecte té com a objectiu recuperar cinc itineraris: Monuments Megalítics, GR 92, La Vall de Molinàs, Camí de Ronda i el Panoràmic.
MÉS INFO
Dilluns 25/10/2010
Els hàbitats de l'estany de Sils
Projecte de recuperació dels hàbitats de l'estany de Sils.
L’objectiu general del projecte és la recuperació i millora dels diferents hàbitats naturals presents a l’espai natural protegit Estany de Sils. Amb aquesta finalitat s’han seleccionat diferents parcel·les actualment abandonades que, ben gestionades, poden arribar a ser una representació dels diferents hàbitats naturals i seminaturals presents a l’Estany de Sils
MÉS INFO
Dijous
L'ANELLA VERDA DE GIRONA
L'Anella verda de Girona és un projecte que ha de permetre la connectivitat social i ecològica al voltant de la ciutat de Girona, a través de la creació d'un itinerari perimetral que ressegueix el perímetre urbà de la ciutat.
L'Anella verda de Girona és un projecte que ha de permetre la connectivitat social i ecològica al voltant de la ciutat de Girona, a través de la creació i consolidació d'un itinerari perimetral d'uns 40 km tot resseguint el perímetre urbà de Girona a través dels seus espais naturals.
MÉS INFO
més projectes

Tríptic informatiu per l'organització Xarxa de Custòdia del Territori.

Segueix-nos a